Ryhmätyökurssi
Ryhmätyökurssi

Ryhmätyökurssi

Yhteistyössä koulujen opettajien ja koulun ulkopuolisten harrastusten opettajien kanssa pidettiin työpajoja ”Pohjois-Baltian matka kestävän kehityksen tavoitteisiin tasa-arvon kautta” -hankkeen puitteissa.

Lapsille ja nuorille suunnatuissa työpajoissa käytettiin aikaisemmin koeteltuja menetelmiä ja materiaaleja sekä suunniteltua oppimismallia. Myös vertaisoppiminen ja nuorten omien ajatusten, ideoiden ja kokemusten kuuleminen kestävästä kehityksestä ja tasa-arvosta oli tärkeä osa koulutusta. Nuoret osallistujat, tekevät oman materiaalinsa lisäämään tietoa kestävän kehityksen tavoitteista.

Yhteistyössä koulujen opettajien ja koulun ulkopuolisen harrastusten opettajien kanssa pidettiin työpajoja ”Pohjois-Baltian matka kestävän kehityksen tavoitteisiin tasa-arvon kautta” -hankkeen puitteissa.

Työpajan aikana nuoret tutustuivat YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä interaktiivisiin harjoituksiin ja peleihin.

Yhteistyökumppanit keräsivät työpajoista saatuja tuloksia, analysoivat ja arvioivat koulutustapaamisten vaikutusta nuoriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.